Головна Новини HI-tech інтернет Відбувся масовий збір в роботі Інстаграм: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбувся масовий збір в роботі Інстаграм: деталі

Популярний мобільний сервіс був недоступний в ряді країн

23 вересня 2020, 23:05
Поділіться публікацією:

У середу, 23 вересня, в ряді країн спостерігалися проблеми з роботою популярного мобільного сервісу для обміну фотографіями Інстаграм. Про це повідомляє портал Downdetector , який проводить дослідження та аналізує роботу додатків в Інтернеті.

Відбувся масовий збір в роботі Інстаграм: деталі

За даними джерела, жителі більше 20 європейських країн скаржилися на роботу програми протягом дня. Що дивно, з України не надійшло жодної скарги. Якщо вірити статистиці, 63% користувачів були незадоволені веб-версією програми (з комп'ютера не були доступні всі звичні опції), у 23% — не працювала стрічка оновлень або просто були проблеми з переглядом нових постів, і ще 13% просто не могли зареєструватися або увійти до облікового запису, тому що приходило повідомлення про невірний логін або пароль.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Інстаграм надав дуже незвичайну функцію.

Неначе Інстаграм і так не викликає звикання, компанія додає нову функцію, яка дозволить вам довше прокручувати стрічку. Починаючи з сьогоднішнього дня, соціальна мережа буде завантажувати "Рекомендовані публікації" в кінці вашої стрічки, як тільки ви почнете отримувати новини від друзів і інших акаунтів, на які ви підписані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини