Головна Новини HI-tech інтернет У Telegram виявили платну мережу ботів порно-діпфейків
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально У Telegram виявили платну мережу ботів порно-діпфейків

Боти DeepNude в Telegram генерують 100 фото оголених знаменитостей за 37 грн. Більшість користувачів є підлітками з країн СНД

23 жовтня 2020, 13:10 comments2270
Поділіться публікацією:

У Telegram знайшли платну екосистему ботів, які підробляють фотографії оголених знаменитостей. За даними компанії Sensity, боти DeepNude згенерували фото вже близько 104 000 жінок. Про це повідомляє The Verge .

У Telegram виявили платну мережу ботів порно-діпфейків

Фото: itc.ua

В умовах пандемії кількість запитів збільшилася майже в три рази. Дослідження компанії показало, що користувачі частіше просять зробити фото знайомих жінок, а не знаменитостей. У звіті зазначено, що більшість користувачів є підлітками, так як на підроблених знімках є неповнолітні. Створити діпфейк можна безкоштовно, однак деякі частини тіла будуть недоступні оку користувача. 100 повноцінних зображень з доступом на 7 днів коштуватимуть близько 37 грн.

Відзначено, що 70% користувачів проживають в Україні, Росії, Білорусі та інших країнах СНД. В англомовних країнах попит значно менший.

Так як більшість фото належать неповнолітнім, компанія звернулася до Telegram за роз'ясненнями щодо легальності поширення такого контенту.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у Пальчевського попередили про неправдиві повідомлення в його Telegram-каналі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини