Головна Новини HI-tech інтернет У популярному месенджері готується проривне оновлення
commentss НОВИНИ Всі новини

У популярному месенджері готується проривне оновлення

Оновлення значно зменшить витрати трафіку і пам'яті телефону

23 вересня 2020, 10:40
Поділіться публікацією:

У популярному месенджері WhatsApp незабаром з'явиться нова функція Expiring Media. Про це повідомляє інтернет-портал WаBetaInfo .

У популярному месенджері готується проривне оновлення

Функція Expiring Media дозволяє відправити іншому користувачеві особисті дані, які зникнуть відразу після того, як той відкриє файл і вийде з чату. Раніше були думки встановити таймер для подібних повідомлень, але поки творці від цього відмовляються. Відомо, що дана функція вже доступна в бета-версіях на системі Android. Мультимедійні дані, які зникають, будуть відрізнятися від звичайних спеціальними відмітками.

Ще у 2019 компанія оголосила про запуск подібних повідомлень, проте тоді дала можливість користувачам встановлювати таймер, який вказує, через який проміжок часу написане зникне.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у WhatsApp з'явилася функція очікування виклику.

Завдяки новій функції очікування виклику користувач зможе побачити, що хтось інший намагається додзвонитися до нього, і прийняти виклик, якщо захоче. Щоб використовувати очікування виклику, треба переконатися, що додаток оновлено до версії 2.19.352 або більш пізньої, і воно буде включено автоматично. Щоб дізнатися, яку версію використовувати, необхідно натиснути та утримувати значок програми й прокрутити його вниз. Процес оновлення може тривати кілька днів по всьому світу.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини