Головна Новини HI-tech інтернет TikTok звинуватили в упередженому ставленні до учасників протестів
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok звинуватили в упередженому ставленні до учасників протестів

Користувачі TikTok почали протестувати проти цензурної політики популярного сервісу

3 червня 2020, 16:39 comments1156
Поділіться публікацією:

Платформа для створення коротких відео TikTok принесла вибачення після того, як деякі користувачі заявили, що пости, що містять хештеги Black Lives Matter і George Floyd, були піддані цензурі з боку програми.

TikTok звинуватили в упередженому ставленні до учасників протестів

Додаток було звинувачено в обмеженні постів чорних користувачів, які стверджували, що TikTok придушував хештеги Black Lives Matter і George Floyd. Додаток приніс свої вибачення.

"Ми визнаємо свою помилку і приносимо вибачення нашим користувачам і спільноті чорних, які відчували себе без підтримки або пригніченими. Ми ніколи не хочемо, щоб хтось так себе почував. Ми щиро вітаємо голоси спільноти чорношкірих", — заявила у своєму блозі Ванесса Паппас, генеральний директор TikTok в США.

Компанія звинуватила в цій ситуації "технічний збій" в постах з хештегами Black Lives Matter і George Floyd. На проблему звернули увагу, коли деякі користувачі стверджували, що повідомлення з цими хештегами отримали нульові перегляди. Користувачі також змінили свої аватарки на піднятий чорний кулак і закликали користувачів відписатися від інших людей, які не приєдналися до протесту з приводу "несправедливої цензури TikTok проти чорних".

Як повідомляло видання "Коментарі", клон TikTok вклав 2 млрд доларів і став самим скачуваним додатком в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини