Розслідування Навального про палац Путіна стало найпопулярнішим відео на українському YouTube

За два дні відео зібрало 53 мільйони переглядів

Розслідування російського опозиціонера Олексія Навального, якому може загрожувати два з половиною роки позбавлення волі, про палац Путіна в Геленджику стало найбільш популярним серед українців на YouTube.

Опозиційний політик Навальний опублікував своє розслідування два дні тому, і воно вже зібрало 53 мільйони переглядів на просторах відеохостингу. У своєму відеоролику опозиціонер розповів "історію найбільшого хабаря", а також продемонстрував палац площею понад 17 тисяч квадратних метрів, який нібито належить президентові РФ Володимиру Путіну.

Згідно з інформацією, яку оприлюднив Навальний, розмір території палацу - це 39 князівств Монако, якщо порівнювати. А побудований він так, щоб до нього неможливо було підібратися жодним зі шляхів. На території є особистий порт, церква і навіть власний прикордонний пункт.

Зараз розслідування Навального очолює тренди українського YouTube.

Нагадаємо, що в Кремлі також вже встигли прокоментувати даний відеоролик. За словами прес-секретаря голови держави Дмитра Пєскова, даний фільм створений для того, щоб вразити глядачів і отримати від них гроші шахрайським чином, оскільки в кінці є прохання про фінансову підтримку майбутніх розслідувань.

Раніше видання "Коментарі" разом з експертами розбиралися, наскільки ефективні такі розслідування, а також, що може підкосити якщо не рейтинг Путіна, то його значимість серед "веж Кремля", а також розбиралися, наскільки значимою фігурою є Олексій Навальний в суспільстві й чи може становити загрозу для російської влади.