Понад 1,5 млн доларів за пост: трійка найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram

На першому місці рейтингу — португальський футболіст Кріштіану Роналду

Щорічно фахівці компанії Hopper HQ визначають знаменитостей, які заробляють на рекламі в соціальній мережі Instagram найбільші суми. Експерти провели SEO-аналіз акаунтів зірок у соцмережі, врахувавши при цьому кількість фоловерів, залученість аудиторії, а також частоту публікацій, передає OBOZREVATEL.

Цього року лідером рейтингу став португальський футболіст Кріштіану Роналду, рекламна публікація на сторінці якого обходиться в 1,6 млн доларів. Останні кілька років Роналду входив до трійки лідерів рейтингу, але очолити його йому вдалося тільки у 2021 році. На момент аналізу кількість підписників на сторінці знаменитого футболіста досягла 323 млн осіб.

На другій позиції розташувався відомий актор Дуейн ("Скеля") Джонсон. Рекламний пост на сторінці знаменитості вартує 1,5 млн доларів, а на його акаунт в Instagram підписано 259 мільйонів користувачів. Торік "Скеля" посідав перше місце в цьому рейтингу.

І почесне третє місце в списку найбільш високооплачуваних знаменитостей в Instagram дісталося співачці Аріані Гранді, яка ще у 2020 році не входила в трійку лідерів. Вона має 257 млн фоловерів у соцмережі, а рекламна публікація там обходиться в 1,5 млн доларів.


Раніше портал "Коментарі" писав, що 33-річна популярна виконавиця Ріанна, згідно з даними американського Forbes, офіційно стала доларовим мільярдером і отримала статус найбагатшої співачки у світі. Видання повідомляє, що статок артистки наразі становить 1,7 мільярда доларів. Але заробити таку суму виконавиці хіта "Umbrella" допомогла не тільки концертна діяльність.