Головна Новини HI-tech інтернет Найбільший сайт Білорусі позбавили ліцензії ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший сайт Білорусі позбавили ліцензії ЗМІ

Тепер TUT.BY вже не вважається офіційним ЗМІ в Білорусі

30 вересня 2020, 22:03
Поділіться публікацією:

У вівторок, 29 вересня, міністр інформації Білорусі Ігор Луцький підписав наказ, в якому порталу TUT.BY заборонено використовувати з 1 жовтня 2020 року статус мережевого видання. Про це повідомляє сам портал.

Найбільший сайт Білорусі позбавили ліцензії ЗМІ

Міністерство інформації нагадує, що випуск ЗМІ може бути призупинений рішенням республіканського органу держуправління у сфері масової інформації, якщо поданий відповідний позов до суду. Позовна заява до Економічного суду відомство направило 18 вересня, засідання призначено на 8 жовтня. Редакція зазначає, що як і раніше буде працювати як інтернет-ресурс без статусу ЗМІ.

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів , як зміняться відносини між Україною і Білоруссю після того, як наша країна відмовилася визнавати Лукашенко президентом.

Експерт з міжнародної політики в Українському інституті майбутнього (УІБ) Ілля Куса вважає, хто рішення української влади не визнавати Лукашенка легітимним президентом не вплине на відносини між нашими країнами. По крайней мере, на ті відносини, які ми спостерігаємо в останні півтора місяці.

"До розриву, думаю, не дійде. Відносини будуть залишатися стабільно конфронтаційними, якими були з моменту початку протестів у Білорусі, коли ми стали на сторону опозиції", — відзначає експерт УІБ.

Загроза ж, за його словами існує. І існує незалежно від того, як ми будемо себе вести.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини