Користувачам WhatsApp розповіли про способи захисту від шахраїв

Користувачі WhatsApp порадили кілька лайфхаків для боротьби з кіберзлочинцями

Користувачі популярного додатка для обміну повідомленнями WhatsApp поділилися порадами, як вберегти свій акаунт від злому. Про це повідомляє портал Cape Town etc.

WhatsApp Web - найчастіша причина зломів. Тому рекомендується завжди виходити з програми, якщо ви користувалися програмою на стаціонарному комп'ютері. Один з пунктів рекомендацій свідчить, що не можна залишати мобільний телефон незаблокованим плюс рекомендується не підключатися до Wi-Fi-мереж, походження яких вам невідомо.

Якщо вберегти від злому акаунт не вдалося, то відразу потрібно писати в службу підтримки програми. Там повинні оперативно відреагувати і заблокувати акаунт. Якщо протягом 30 днів ніхто їм і не скористається, то він буде автоматично видалений.

Як раніше повідомляли "Коментарі", WhatsApp отримав нову функцію.

Завдяки новій функції очікування виклику користувач зможе побачити, що хтось інший намагається додзвонитися до нього, і прийняти виклик, якщо захоче. Щоб використовувати очікування виклику, треба переконатися, що додаток оновлено до версії 2.19.352 або більш пізньої, і воно буде включено автоматично. Щоб дізнатися, яку версію використовувати, необхідно натиснути та утримувати значок програми і прокрутити його вниз. Процес оновлення може тривати кілька днів по всьому світу.