Головна Новини HI-tech інтернет Франція готова надати притулок опальній соціальній мережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція готова надати притулок опальній соціальній мережі

Франція готова прийняти на своїй території Twitter, якщо умови діяльності в США стануть неможливими

1 червня 2020, 18:12 comments1528
Поділіться публікацією:

Франції з радістю прийме компанію Twitter Inc. на своїй території, якщо платформа соціальних мереж зіткнеться з несприятливим операційним середовищем в Сполучених Штатах, заявив в неділю міністр з цифрових питань Седрік О в інтерв'ю Radio J.

Франція готова надати притулок опальній соціальній мережі

Президент США Дональд Трамп в четвер підписав розпорядження про обмеження захисту корпоративних соціальних мереж після того, як Twitter почав вибірково перевіряти факти в його повідомленнях на платформі. Соціальна мережа назвала два пости президента такими що "потенційно вводять в оману" і надала посилання на висвітлення в ЗМІ його коментарів. Трамп звинуватив компанію соціальних мереж в цензурі та вибірковому втручанні і пригрозив закрити соціальну мережу.

Французький міністр з цифрових питань Седрік О заявив, що не зв'язувався з Twitter, але підкреслив, що Франція буде "дуже рада" вітати компанію на своїй території. Він звернувся до підприємців і дослідників у Сполучених Штатах з пропозицією знайти дім, дружній до технологій та бізнесу, розповівши, що Європа відкрита для "певної ідеї Інтернету та його регулювання, більш гуманного і справедливого". Міністр підкреслив, що таких підприємців він готовий вітати у Франції.

Як повідомляло видання "Коментарі", користувачі Twitter зможуть контролювати чужі коментарі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини