Головна Новини HI-tech інтернет Дев’ятирічка із Техасу втретє став найбагатшим YouTube-блогером року
commentss НОВИНИ Всі новини

Дев’ятирічка із Техасу втретє став найбагатшим YouTube-блогером року

Хлопець займається створенням відео із оглядом іграшок

21 грудня 2020, 18:51 comments2311
Поділіться публікацією:








Дев’ятирічний Раян Каджі із США третій рік поспіль визнається найбагатшим YouTube-блогером року. Про перемогу хлопця та рейтинг загалом повідомляє Forbes.

Дев’ятирічка із Техасу втретє став найбагатшим YouTube-блогером року

Блогеру-мільйонеру немає ще навіть десяти. Фото: anbmedia

На власному каналі Ryan’s World Каджі пропонує глядачам ознайомитися із різноманітними іграшками. Він перевіряє їхню якість і, звісно, особисто тестує — на безпечність, зручність тощо. Не обходиться і без звичних дитячих уподобань, які пояснюються винятково власним смаком. Також на каналі можна знайти ролики із легкими експериментами в стилі "зроби сам" та почути сімейні історії.

За 2020 рік статки Раяна Каджі склали близько 29,5 млн доларів. Зважаючи, що титул найоплачуванішого блогера на YouTube хлопець отримує, починаючи зі своїх семи, його статки можна вважати космічними. Основна частина заробітку припадає на прибуток від ліцензійних угод на понад 5000 товарів компанії Ryan’s World: від декору спальні та фігурок до масок.

Крім основного каналу, Каджі має ще декілька: іспано- та японськомовну версії Ryan’s World, EK Doodles, Combo Panda, Gus the Gummy Gator, Kaji Family, VTubers, а також The Studio Space. Утім, найбільшим все одно лишається той, де хлопець говорить із аудиторією рідною, англійською мовою. На нього підписані понад 27 млн людей.

Сукупно відео Раяна Каджі переглянули більше 12,2 млрд разів.

Друге місце у рейтингу ютуберів від Forbes зайняв Джиммі Дональдсон (Mr. Beast) із річним капіталом у 24 млн доларів, третє — команда однодумців "Чувак ідеальний" (Dude Perfect), які змогли заробити 23 млн доларів.

Цікаво, що єдиною представницею жіночої статі у десятці найоплачуваніших блогерів стала шестирічна Анастасія Радзінська із Росії. За рік дівчинка збагатилася на понад 18 млн доларів.

Раніше "Коментарі" розповідали про новорічні обіцянки дітей.

Також на порталі можна ознайомитися з підбіркою порад про забезпечення захисту дітей в інтернеті



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини