Головна Новини HI-tech технології Zoom запустить нову важливу функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Zoom запустить нову важливу функцію

Популярний додаток для відеоконференцій запустить функцію наскрізного шифрування

18 червня 2020, 18:16 comments1022
Поділіться публікацією:
Популярний додаток для відеоконференцій Zoom офіційно оголосив, що для його програмного забезпечення нарешті з'явилося наскрізне шифрування, або E2EE. Воно буде надане як безкоштовним, так і платним користувачам, якщо обліковий запис пройшов процес перевірки компанії.
Згідно з оголошенням, на етапі бета-тестування, що розпочнеться з липня, користувачі повинні підтвердити свої номери телефонів за допомогою текстового повідомлення. Метою цього кроку є запобігання масового створення образливих повідомлень.
Компанія заявляє, що всі користувачі Zoom будуть продовжувати використовувати шифрування AES 256 GCM за замовчуванням. Нагадаємо, що воно оцінюється як "одне з найбільш сильних стандартів шифрування, що використовуються сьогодні".
Згідно технічного документа Zoom, E2EE буде додатковою функцією, яка обмежує деякі функції зборів, такі як можливість підключення традиційних телефонних ліній PSTN або апаратних систем конференц-зали SIP / H. 323.
7 травня Keybase, служба безпечного обміну повідомленнями і хмарного обміну файлами, яка фінансується Stellar Development Foundation, стала дочірньою компанією Zoom. Її команда буде керувати проектуванням безпеки для розробки наскрізної функції шифрування, доступної для платних клієнтів.
Як повідомляло видання "Коментарі", королева Єлизавета ІІ вперше скористалася Zoom.

Zoom запустить нову важливу функцію



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини