Головна Новини HI-tech технології Жодних заперечень: Microsoft оновить Windows в примусовому порядку
commentss НОВИНИ Всі новини

Жодних заперечень: Microsoft оновить Windows в примусовому порядку

Застаріла версія Windows 10 перестане отримувати оновлення в кінці осені

25 липня 2020, 19:04 comments2326
Поділіться публікацією:

Компанія Microsoft збирається почати переводити більше користувачів ПК на старих версіях Windows 10 на Windows Update 10 2020, також відому як версія 2004. Про це повідомляє ZDNet.

Жодних заперечень: Microsoft оновить Windows в примусовому порядку

Розширене розгортання Windows 10 версії 2004 означає, що Microsoft почне автоматично пропонувати оновлення функції для більшої кількості комп'ютерів, які в даний час використовують більш старі версії Windows 10. Вони близькі до завершення обслуговування, і, отже, більше не будуть отримувати оновлення безпеки.

Microsoft не заявляє, які версії вона буде використовувати для оновлення, але Windows 10 версії 1809 є наступною в черзі, щоб більше не отримувати оновлення безпеки. Це повинно відбутися 10 листопада 2020 року, після того як Microsoft перенесла крайній термін з 12 травня через пандемію коронавіруса.

Microsoft почала навчання своїх моделей машинного навчання у середині червня, щоб "розумно вибрати", які ПК можуть підходити для Windows Update 10 2020. Користувачі з Windows 10 версій 1903 і 1909 можуть вручну шукати оновлення функцій, натиснувши "Перевірити оновлення" в Центрі оновлення Windows.

Посилення машинного навчання було частиною реакції Microsoft на невдале розгортання Windows 10 версії 1809 після того, як користувачі повідомили, що оновлення видаляло файли користувачів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft представить гру з віковим рейтингом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини