Головна Новини HI-tech технології Заробити легко: Google дає користувачам цікаву можливість
commentss НОВИНИ Всі новини

Заробити легко: Google дає користувачам цікаву можливість

Google буде давати користувачам як "сидячі", так і "польові" завдання

24 листопада 2020, 11:21
Поділіться публікацією:

Google тестує платний краудсорсинговий сервіс під назвою Task Mate в Індії. Він допоможе обраним користувачам заробити трохи грошей, хоча компанія ще не зробила офіційного коментаря з цього приводу.

Заробити легко: Google дає користувачам цікаву можливість

ФОТО: Financial Express

Додаток Google Task Mate, все ще знаходиться в стадії бета-тестування, надає користувачам завдання, які вони можуть виконувати на смартфонах, щоб заробляти гроші.

Google Task Mate в цей час знаходиться на стадії бета-тестування і, згідно зі звітами, "обмежений обраними тестувальниками" через систему реферальних кодів для "раннього доступу".

Task Mate дозволяє користувачам "знаходити завдання поблизу", "виконувати завдання, щоб почати заробляти", а потім "переводити свій заробіток".

Останнє робиться шляхом реєстрації облікового запису електронного гаманця або у партнера по оплаті в додатку. Коли це буде зроблено, користувачі можуть заробити гроші, натиснувши кнопку "Cash Out".

Завдання є "простими" і діляться на категорії "Сидячі" або "Польові". Наприклад, деякі сидячі завдання включають розшифровку, запис розмовних пропозицій і переклад з англійської на іншу мову.

Польові завдання міститять фотографування найближчого ресторану чи магазину, які можна використовувати для уточнення деталей на карті.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google закриє власний освітній VR-додаток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини