Головна Новини HI-tech технології YouTube запустив нового конкурента TikTok
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube запустив нового конкурента TikTok

YouTube почав тестувати нову програму для створення коротких відео

15 вересня 2020, 11:22
Поділіться публікацією:

Відеохостинг YouTube оголосив, що протестує бета-версію свого нового конкурента TikTok в Індії. YouTube Shorts буде обмежувати відео до 15 секунд, а на платформі будуть представлені інструменти для створення коротких відео, схожих на китайські TikTok. Про це повідомляє BBC.

YouTube запустив нового конкурента TikTok

У червні Індія заборонила TikTok і 58 інших китайських додатків через загострення прикордонної напруженості між двома країнами. У той час Індія була найбільшим закордонним ринком TikTok з приблизно 120 мільйонами користувачів. YouTube також буде конкурувати з низкою місцевих конкурентів, які поспішили заповнити порожнечу після заборони TikTok в Індії.

У своєму блозі віце-президент YouTube з управління продуктами Кріс Джаффе сказав, що Shorts призначені "для авторів і художників, які хочуть знімати короткі відео, використовуючи тільки свої мобільні телефони".

Нова платформа оснащена багатосегментною камерою для об'єднання декількох відеокліпів, регуляторами швидкості, а також таймером і зворотним відліком для запису без допомоги рук. Shorts також дає користувачам можливість записувати з використанням музики, а також доступ до бібліотеки пісень.

Як повідомляло видання "Коментарі", Північна Корея відправила зашифроване повідомлення через YouTube.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини