Головна Новини HI-tech технології Walmart і Microsoft домовилися про співпрацю заради покупки TikTok
commentss НОВИНИ Всі новини

Walmart і Microsoft домовилися про співпрацю заради покупки TikTok

ByteDance відмовився від коментарів

27 серпня 2020, 22:32
Поділіться публікацією:

Walmart Inc. заявила, що приєднується до компанії Microsoft, щоб купити американські активи соціальної медіа-компанії TikTok. Walmart розкрила свої плани через кілька годин після того, як виконавчий директор TikTok Кевін Майєр заявив, що йде у відставку. Про це пише Reuters.

Walmart і Microsoft домовилися про співпрацю заради покупки TikTok

Фото: Florence Lo/Reuters

Кевін Майєр, колишній виконавчий директор Disney, йде через три місяці після приєднання до TikTok, в розпал переговорів про продаж приналежного Китаю відеододатку в США Microsoft Corp або Oracle Corp.

Материнська компанія TikTok ByteDance має намір вступити в ексклюзивні переговори з учасником торгів в найближчі 24-48 годин і укласти угоду до вересня. Про це повідомили агентству Reuters 15 осіб, знайомих з цим питанням.

Рітейлер Walmart високо оцінив інтеграцію можливостей електронної комерції та реклами TikTok на інших ринках і сказав, що тристороннє партнерство може принести цю інтеграцію в Сполучені Штати. Ця угода допоможе Walmart охопити клієнтів через віртуальні та фізичні канали продажів, а також розширити свій онлайн-ринок та рекламний бізнес. Акції Walmart виросли на 6%.

Раніше "Коментарі" писали, що в понеділок TikTok подав до суду на адміністрацію Дональда Трампа у відповідь на те, що, на думку компанії, є "сильно політизованим" розпорядженням, спрямованим на заборону використання сервісу коротких відео в США. Цей позов знаменує собою серйозну ескалацію боротьби між президентом Дональдом Трампом і популярною соціальною мережею TikTok, яка має 100 мільйонів користувачів у США і належить китайській компанії ByteDance.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини