Головна Новини HI-tech технології Вперше в історії iPad зберуть за межами Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше в історії iPad зберуть за межами Китаю

Про перенесення виробництва iPad і MacBook повідомило джерело, яке побажало залишитися неназваним

27 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

За повідомленнями джерела в ланцюжку поставок, виробник високотехнологічної продукції Foxconn вперше переносить частину виробництва iPad за межі Китаю. У звіті говориться, що деякі iPad будуть вироблятися у В'єтнамі, починаючи з першої половини наступного року.

Вперше в історії iPad зберуть за межами Китаю

Apple перенесе виробництво iPad

Apple вже давно диверсифікує виробництво iPhone в ряді країн, при цьому значення Індії як виробничого центру зростає, але Foxconn поки збирає iPad тільки в Китаї.

Foxconn перевезе частину iPad і MacBook в зборі з Китаю до В'єтнаму за запитом Apple, сказав чоловік, знайомий з даним проєктом, оскільки американська компанія диверсифікує виробництво, щоб мінімізувати вплив китайсько-американської торгової війни. Foxconn будує складальні лінії для планшетів Apple iPad і ноутбуків MacBook на своєму заводі у В'єтнамі на північному сході провінції Бакджанг.

Перенесення виробництва iPad до В'єтнаму стане першим випадком, коли Foxconn збирає пристрої за межами Китаю. У звіті говориться, що Apple здійснила цей крок через побоювання з приводу надмірної залежності від Китаю як виробничого центру. Хоча напруженість у відносинах з Китаєм, ймовірно, знизиться після відходу Трампа з поста президента в січні, торгова війна, ймовірно, послужила тривожним сигналом для компанії, прискоривши плани щодо подальшої диверсифікації її ланцюжків поставок.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple заплатить 113 млн доларів за навмисне уповільнення роботи iPhone.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини