Головна Новини HI-tech технології Віртуальні дипломи та цифрові студенти: в Індії відбувся незвичайний випускний
commentss НОВИНИ Всі новини

Віртуальні дипломи та цифрові студенти: в Індії відбувся незвичайний випускний

Над організацією віртуальної церемонії за участю аватарів працювали двадцять IT-фахівців

25 серпня 2020, 17:37
Поділіться публікацією:

Вірус COVID-19 змушує навчальні заклади робити практично все онлайн і віртуально, навіть випускний вечір. Церемонія 58-го випускного вечора в Індійському технологічному інституті в Бомбеї в неділю проходила не тільки онлайн, але і за участю цифрових аватарів. Про це повідомляє видання The Federal .

Віртуальні дипломи та цифрові студенти: в Індії відбувся незвичайний випускний

IIT-Bombay заявив, що виникла ідея "не позбавляти студентів почуття досягнень і гордості за те, що вони успішно завершили своє навчання". "Беручи до уваги заходи безпеки під час триваючої пандемії, інститут провів випуск в режимі віртуальної реальності для своїх випускників. Персоналізований аватар кожного випускника отримав сертифікат ступеня від персоналізованого аватара директора професора Субхасіса Чаудхарі. Медалісти також отримали свої медалі від іменного аватара головного гостя", — розповіли в інституті.

Експеримент отримав схвальні відгуки в соціальних мережах, а відеоролики з віртуальними аватарами стали вірусними. Деякі поставили інституту "10/10 за працю". Як повідомляється, над створенням цифрових аватарів і церемонією працювали близько 20 осіб.

У зв'язку зі зростаючою серйозністю пандемії COVID-19 інститут в червні вирішив проводити всі лекції онлайн до кінця року. Це було зроблено для того, щоб гарантувати відсутність недбалості в питанні "безпеки і благополуччя" студентів, заявив директор Чаудхарі в своєму повідомленні в Facebook після рішення керівництва інституту проводити лекції в наступному семестрі в Інтернеті.

Як повідомляло видання "Коментарі", знаменита технологічна виставка пройде в онлайн-режимі .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини