Головна Новини HI-tech технології Відомі техногіганти різко впали в ціні
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі техногіганти різко впали в ціні

Падіння акцій Facebook і Google відбулося на тлі слухань про можливу реформу державного регулювання в Інтернеті

29 жовтня 2020, 16:27
Поділіться публікацією:

Великі американські ІТ-компанії, в тому числі Facebook і Google, різко впали в ціні на тлі слухань в Сенаті США про можливу реформу державного регулювання в Інтернеті, свідчать дані торгів на біржі NASDAQ. Про це повідомляє Pledge Times.

Відомі техногіганти різко впали в ціні

Facebook и Google впали в ціні

Під час основної торговельної сесії котирування акцій Facebook і Alphabet (материнської компанії Google) знизилися на 5,5 відсотка. Також падіння торкнулося Twitter, папери якого подешевшали на 5,3 відсотка. Ринкова капіталізація (загальна вартість акцій) знизилася на 44,5 млрд доларів США, 60 млрд доларів США і 2,1 млрд доларів США відповідно.

Водночас після закриття основної сесії, на попередніх торгах, котирування повернулися до зростання і відіграли частину падіння. Facebook виріс на 2,9 відсотка, Alphabet — на 1,2 відсотка, Twitter — на 5,1 відсотка.

Падіння відбулося на тлі обговорень в Сенаті можливої реформи Інтернету. Глави трьох компаній були запрошені до верхньої палати американського парламенту, щоб озвучити свою позицію з цього питання.

Реформа передбачає внесення змін до закону про етику у сфері комунікацій. Це дає соціальним мережам та ІТ-компаніям право самостійно обмежувати доступ користувачів до контенту, який вони вважають неприйнятним, а також знімає з них відповідальність за власні публікації та їх контент.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google висловилася з приводу поданого проти неї антиконкурентного позову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини