Головна Новини HI-tech технології Великі техногіганти об'єднали зусилля в галузі смарт-будинків
commentss НОВИНИ Всі новини

Великі техногіганти об'єднали зусилля в галузі смарт-будинків

Microsoft і Samsung будуть разом працювати над цифровою трансформацією нерухомості

14 липня 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Компанія Microsoft оголосила сьогодні, що продовжує розширювати партнерські відносини з Samsung, щоб забезпечити цифрову трансформацію для девелоперських компаній і галузей управління нерухомістю по всьому світу. Про це повідомляє інформаційний ресурс Gizmochina.

Великі техногіганти об'єднали зусилля в галузі смарт-будинків

Новий стратегічний альянс між двома технологічними гігантами змусить обидві компанії працювати над оптимізацією енергоменеджменту, технічного обслуговування устаткування і багато чим іншим. Це партнерство буде використовувати продуктивні хмарні сервіси Microsoft і платформу IoT Azure, а також інтелектуальні пристрої Samsung і платформу SmartThings. Оголошення також повідомляє про інвестиції Microsoft в 5 мільярдів доларів для забезпечення безпеки власного IoT.

Ця співпраця дозволить Microsoft розширити свою технологію IoT на нові ринки з допомогою Samsung. Компанія зекономить мільйони для розробки власних інтелектуальних пристроїв. Крім того, девелопмент і управління нерухомістю також повинні будуть залежати від цього спільного підприємства задля покращення своїх існуючих процесів обслуговування та управління будівлями.

За словами Сема Джорджа, віце-президента корпорації Microsoft IoT, "це співпрацю з Samsung відкриває нові можливості для подальших інновацій у сфері розвитку нерухомості та управління нерухомістю. Разом ми об'єднаємо зусилля у використанні безпечної платформи Microsoft IoT, технології Microsoft Digital Twins і Dynamics 365 Field Service з досвідом Samsung в сфері розробки і експлуатації пристроїв для оптимізації операцій та обслуговування будівель".

Як повідомляло видання "Коментарі", нова ініціатива Microsoft допоможе подолати безробіття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини