Головна Новини HI-tech технології В Intel прокоментували перехід Apple на власні процесори
commentss НОВИНИ Всі новини

В Intel прокоментували перехід Apple на власні процесори

Експерт пояснює рішення Apple поганою гарантією якості чіпів Intel

29 червня 2020, 11:17 comments1540
Поділіться публікацією:

Колишній інженер компанії-розробника і виробника електронних пристроїв Intel стверджує, що Apple відмовляється від процесорів x86 для Apple Silicon через "погані гарантії якості Skylake".

В Intel прокоментували перехід Apple на власні процесори

У своєму виступі на WWDC 2020 компанія Apple оголосила про масштабний дворічний перехід від процесорів Intel Mac до кремнію Apple. Незважаючи на те, що Apple заявила, що перемикання більше пов'язане з продуктивністю і консолідацією платформи, принаймні один колишній співробітник Intel вважає, що це пов'язано з проблемами з чіпами Intel.

Колишній головний інженер Intel Франсуа Пьєдноель сказав, що, на думку PC Gamer, забезпечення якості архітектури Skylake виробника чіпів було "більш, ніж проблемним". "Це було незвично погано. Ми занадто багато посилалися на дрібниці в Skylake. По суті, наші приятелі в Apple стали номером один у списку проблем в архітектурі. І це дуже, дуже погано", — сказав Пьедноэль.

Перехід Apple на власні чіпи Mac проводився роками. І хоча для деяких це може виявитися непростою дорогою, Apple вважає, що вона матиме відчутні переваги для продуктивності, інтеграції і консолідації як для споживачів, так і для користувачів.

Очікується, що перехід на кремній Apple займе два роки, і Apple зробила кроки по впровадженню програмного забезпечення для емуляції і віртуалізації, щоб допомогти як розробникам, так і споживачам у переході. Intel, зі свого боку, пообіцяла підтримати Apple і її користувачів у кількох сферах бізнесу" протягом наступних двох років.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Intel усунула уразливості в своїх процесорах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини