Головна Новини HI-tech технології В Google Play стартувало тестування важливої функції
commentss НОВИНИ Всі новини

В Google Play стартувало тестування важливої функції

Розробники Google Play почали тестувати кнопку для завантаження пробних версій додатків

18 червня 2020, 16:56 comments1114
Поділіться публікацією:

Поряд з бета-версією Android 11 минулого тижня Google поділився рядом оновлень для розробників додатків. Одне з них, пов'язане з покупками і виставленням рахунків у додатку, представляє собою тест Google Play як "кнопку безкоштовної пробної версії і установки", яка одночасно завантажує додаток і запускає пробну версію.

В Google Play стартувало тестування важливої функції

Як зауважив інформаційний портал TechCrunch, деякі програми в Play Store мають зелену кнопку "Безкоштовна пробна версія". Зліва знаходиться звичайна кнопка "Встановити", а внизу — нова карта, на якій вказана пропонована покупка в додатку.

Цей тест є частиною Google, надаючи користувачам більше можливостей для "пошуку і покупки товарів поза вашим додатком". Мета полягає в тому, щоб зменшити "зусилля, необхідні користувачам для початку роботи". Це дозволяє їм почати використовувати додаток з його повним набором можливостей після установки.

Поки що кнопка "Безкоштовна пробна версія і установка" в Google Play доступна тільки для обмеженого кола розробників". Більш широка Billing Library version 3 також дозволяє користувачам розплачуватися готівкою в країнах, які підтримують цю інфраструктуру. Нова версія буде потрібна для нових додатків в серпні наступного року, а існуючі повинні бути оновлені до листопада 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", магазин додатків Google Play позбувся антикитайської програми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини