Головна Новини HI-tech технології У популярному мессенджері виявили істотну проблему
commentss НОВИНИ Всі новини

У популярному мессенджері виявили істотну проблему

Користувачі WhatsApp помітили, що після оновлення їх викидає з чатів

17 вересня 2020, 11:39
Поділіться публікацією:

Користувачі WhatsApp відзначають, що після виходу чергового оновлення у них почалися проблеми з чатами. Про це написали користувачі на офіційній сторінці програми у твіттері.

У популярному мессенджері виявили істотну проблему

Головний баг — користувачі автоматично перестають бути учасниками спільнот, в яких вони перебували раніше. Правда, деякі через деякий час повернулися назад, проте технічно причину такої проблеми складно пояснити.

Сама компанія на цей момент не прокоментувала інцидент. У коментарях користувачі відзначають: крім проблеми з чатами, у деяких виникли складності з використанням емодзі. Служба підтримки WhatsApp в подібних ситуаціях рекомендує повернутися до попередньої версії прошивки.

На початку вересня месенджер атакували "текстові бомби" з Бразилії. Це система знаків, яка "ламає" систему після відкриття файлу. Примітно, що проблему швидко вдалося локалізувати, і до Європи вона практично не добралася.

Як раніше повідомляли "Коментарі", під час карантину WhatsApp збільшив число можливих учасників колективних відеодзвінків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини