Головна Новини HI-tech технології У новій версії Windows 10 з'явився браузер, який неможливо видалити
commentss НОВИНИ Всі новини

У новій версії Windows 10 з'явився браузер, який неможливо видалити

Він буде встановлений в примусовому порядку

16 вересня 2020, 16:14
Поділіться публікацією:

Браузер, який називається Edge, тепер примусово буде встановлений при використанні Windows. Системне оновлення під номером KB4576754 буде автоматично завантажувати даний браузер, і скасувати цю дію ніяк не можна. А все тому, що нова програма відразу з'явиться в меню "Пуск". Розробники задумали так, щоб Edge замінив браузер Internet Explorer — тепер він доступний тільки в закладках. Таке нововведення стосується операційних систем версій 2004, 1909, 1903 і 1809. Про це пише видання lenta.

У новій версії Windows 10 з'явився браузер, який неможливо видалити

Windows 10. Фото: lenta

Відомо, що більшість користувачів не зраділи такій зміні. Їх категорично не влаштовує, що браузер буде вбудованим в операційну систему, і його не можна стерти. Єдиний вихід з цієї ситуації — відмовитися від автоматичного оновлення Windows. Тоді "примусового" браузера можна буде уникнути.

Компанія Microsoft розповіла докладніше, чому нову програму не можна буде видалити. За словами співробітників компанії, це додаток є частиною Windows. Тому його видалення може призвести до порушення роботи операційної системи. Також компанія заявила, що термін використання браузера Internet Explorer закінчується в серпні 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook Gaming дозволить робити стрім з ліцензійною музикою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини