Головна Новини HI-tech технології Twitter почав боротьбу з теоріями змови
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter почав боротьбу з теоріями змови

Соціальна мережа блокує акаунти прихильників теорії змови про експлуатацію неповнолітніх

22 липня 2020, 10:53
Поділіться публікацією:

Компанія Twitter оголосила про рішучі заходи, які спрямовані на придушення теорії змови, відомої як QAnon. Вжиті заходи будуть включати заборону на тисячі облікових записів прихильників даної теорії. Про це повідомляє BBC.

Twitter почав боротьбу з теоріями змови

Фото: gotravelblogger.com

Гігант соціальних мереж заявив, що він припинить рекомендувати контент, пов'язаний з QAnon, і заблокує посилання, які стосуються цієї теорії, на своїй платформі. Twitter заявив, що сподівається, що його дії допоможуть запобігти "збиткам, нанесеним офлайн".

Блокування буде застосовуватися до облікових записів, які беруть участь у порушеннях нашої політики, координують провокаційні дії відносно окремих жертв або намагаються ухилитися від попереднього блокування. Все це ми спостерігали в останні тижні", — йдеться в заяві.

Очікується, що санкції торкнуться близько 150 000 облікових записів по всьому світу. За повідомленнями Twitter, за останні тижні за різні порушення було вилучено понад 7000 акаунтів.

QAnon — це велика теорія змови, прихильники якої підтримують президента США Дональда Трампа. Суть теорії полягає в тому, що чинний президент США повинен незабаром викрити міжнародну злочинну схему по експлуатації неповнолітніх. Одними з учасників схеми названі меблеві компанії.

Як повідомляло видання "Коментарі", Twitter і YouTube видалили акаунти луцького терориста Максима Плохого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини