Головна Новини HI-tech технології Twitter додасть транскрипцію до голосових повідомлень
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter додасть транскрипцію до голосових повідомлень

Розширення функції для голосових твітів вступить в силу найближчим часом

30 вересня 2020, 17:54
Поділіться публікацією:

Коли цього літа соціальна мережа Twitter представила голосові твіти як спосіб відправки більш персоналізованих повідомлень, вона викликала багато заперечень через те, що в оновлення були включені спеціальні можливості. Тепер компанія заявила, що додасть транскрипцію для голосових твітів в рамках ініціативи по забезпеченню доступності в своїх продуктах. Вона також розширює функцію голосових твітів, яка як і раніше доступна тільки на iOS, оновлення вступає в силу негайно. Про це повідомляє engadget.

Twitter додасть транскрипцію до голосових повідомлень

Після того, як голосові твіти потрапили в фазу тестування, критики відзначили, що в них повинні були бути титри з самого початку, як того вимагає федеральний закон. Потім Twitter несподівано визнав, що у нього немає спеціальної групи із забезпечення таких оновлень, а замість цього він покладається на співробітників, які виділяють додатковий час для роботи над цими функціями. З тих пір компанія створила дві окремі групи, що займаються питаннями даних оновлень, в тому числі одну для своїх продуктів.

У повідомленні від 2 вересня Twitter повідомив, що додасть автоматичні субтитри до аудіо і відео на початок 2021 року. Однак поки не вказано, коли будуть відображатися стінограми голосових твітів. Незважаючи на те, що ця функція тепер розширилася до більшого числа користувачів iOS, вона все ще проходить обмежене тестування, і Twitter заявив, що вона не з'явиться на Android або в Інтернеті до наступного року.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Twitter назвали найпопулярніший твіт в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини