Головна Новини HI-tech технології Туреччина пустить на рейки власний електропоїзд
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина пустить на рейки власний електропоїзд

Перший турецький електропотяг зможе вмістити 324 пасажира і розвивати швидкість до 176 км / год

19 червня 2020, 14:37 comments1882
Поділіться публікацією:

Міністр транспорту та інфраструктури Туреччини Аділь Караісмаїлоглу заявив у понеділок, що перший електричний поїзд турецького виробництва почне працювати до кінця цього року. Головні випробування планується провести 30 серпня."

Туреччина пустить на рейки власний електропоїзд


"Різноманітні випробування компонентів потяга відбулись у 2019 році. Зараз іде підготовка до фінального тестування, яке заплановано на кінець серпня"- заявив Аділь Караисмаилоглу під час свого відвідування заводу Turkish Wagon Industry (TUVASAS), який розташований в північно-західній провінції Сакар'я.

Проектні та робочі швидкості першого комплекту потягів, що випускається, були заплановані як 176 км / год і 160 км / год відповідно. "Ми працюємо над швидкісним поїздом вітчизняного виробництва, який буде розвивати швидкість більш ніж 225 км / год", — додав Караісмаїлоглу. Міністр також підкреслив, що місцеве виробництво потягу стане поштовхом до розвитку турецької залізничної промисловості.

На додачу до цього міністр повідомив, що поїзд, який складається з п'яти вагонів, може вмістити 324 пасажира. Крім того, найзручніші місця будуть призначені для інвалідів.

Як повідомляло видання "Коментарі", ізраїльтяни перетворили військовий безпілотник аеротаксі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини