Головна Новини HI-tech технології Тотальне стеження і ніяких особистих речей: страшна правда про умови роботи в Amazon
commentss НОВИНИ Всі новини

Тотальне стеження і ніяких особистих речей: страшна правда про умови роботи в Amazon

Сім фактів, які доводять, що Amazon - це не робота мрії

3 вересня 2020, 17:19
Поділіться публікацією:

Amazon — одна з найпотужніших, розвинених і найбагатших технологічних компаній в світі. Здавалося б, тим, хто там працює неймовірно посміхнулася доля. Навкруги все таке сучасне, по території складів пересуваються роботи, а співробітники тільки потягують смузі. Реальність же набагато страшніша. Сьогодні ми розповімо вам про дослідження, яке провів Open Markets Institute і про яке написала Лілія Терещенко на своїй сторінці у Facebook. Його результати показують, що робота на Amazon — це суцільне пекло.

Тотальне стеження і ніяких особистих речей: страшна правда про умови роботи в Amazon

1. Відеоспостереження начебто вже й стало повсякденним явищем в наші дні, але в Amazon перевершим у цьому плані всіх. Прямо на складах в процесі роботи співробітникам показують відео на великому екрані. Це не просто відео, це добірка випадків крадіжок з боку колишніх співробітників, яких зловили на гарячому і їм довелося відповісти за свій вчинок.

2. Відеоспостереження мало. Менеджери Amazon регулярно підходять зовсім близько до робітників і просто слідують за ними по п'ятах, спостерігаючи за роботою. При цьому вони навіть не представляються. Це дуже важко витримати психологічно.

3. Робітники не мають ніякого поняття про свою норму продуктивності. Її постійно змінюють. Залишається тільки мовчки працювати щосили і сподіватися, що ти виконаєш норму цього разу.

4. Перед відходом співробітників ретельно перевіряють на предмет крадіжки товарів зі складу. Така процедура займає близько години, додатково за неї не платять.

5. Робітник може взяти з собою на зміну тільки пластикову пляшку з водою і гроші в поліетиленовому пакеті. Будь-які інші речі, в тому числі смартфони або гаджети, виключені.

6. Amazon запатентувала браслет з ультразвуковим відстеженням рухів рук і вібромотора. В майбутньому Amazon хоче з його допомогою контролювати дії співробітників. Як це роблять з собаками за допомогою спеціальних нашийників.

7. Amazon стежить за водіями за допомогою програмного забезпечення і вимагає, щоб вони доставляли вчасно 999 з 1000 замовлень. Такі високі норми змушують водіїв порушувати правила дорожнього руху і частенько ставати винуватцями ДТП.

Що не говори, а роботою мрії це назвати важко. Деякі пункти відверто лякають. Очевидно, потрібно знаходитися в дійсно важкому становищі, щоб погодитися на таку роботу. Також видання "Коментарі" розповість, чому компанія Amazon заборонила поліції використовувати її систему розпізнавання облич.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини