Головна Новини HI-tech технології Штучний інтелект захистить ізраїльські клініки від кібератак
commentss НОВИНИ Всі новини

Штучний інтелект захистить ізраїльські клініки від кібератак

Ізраїльські вчені повідомили про створення технології, яка захистить медичні пристрої

28 серпня 2020, 17:35
Поділіться публікацією:

Ізраїльські дослідники розробили нову технологію штучного інтелекту (ШІ) для захисту медичних пристроїв від кібератак, повідомив представник Університету Бен-Гуріона (BGU), який розташований на півдні Ізраїлю. Про це повідомляє видання Xinhua.

Штучний інтелект захистить ізраїльські клініки від кібератак

Новий метод може захистити медичні пристрої від шкідливих інструкцій по експлуатації при кібератаці, а також від можливих помилок з боку людини. Він може захистити складні медичні пристрої, такі як КТ (комп'ютерна томографія), МРТ (магнітно-резонансна томографія) і апарати УЗД, які керуються інструкціями, що відправляються з головного ПК.

Ненормальні або аномальні інструкції представляють безліч потенційно небезпечних загроз для пацієнтів, таких як надмірне опромінення, маніпуляції з компонентами пристрою або функціональні маніпуляції з медичними зображеннями. У новому методі використовується ШІ, який аналізує інструкції, відправлені від ПК до фізичних компонентів, з використанням нової архітектури для виявлення аномальних інструкцій. Ця дворівнева архітектура для захисту медичних пристроїв орієнтована на виявлення різних типів аномальних інструкцій.

Команда успішно протестувала нову технологію в області комп'ютерної томографії, використовуючи 8 277 записаних інструкцій комп'ютерної томографії.

Як повідомляло видання "Коментарі", штучний інтелект здобув впевнену перемогу в повітряному бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини