Головна Новини HI-tech технології Співзасновник Apple подав до суду на YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

Співзасновник Apple подав до суду на YouTube

Стів Возняк звинувачує YouTube в нездатності протистояти хакерам

24 липня 2020, 01:15 comments1119
Поділіться публікацією:

Співзасновник Apple Стів Возняк подав до суду на YouTube за те, що відеохостинг нібито дозволив шахраям використати його зображення і відео для обману людей. Шахрайство, схоже на те, що раніше відбулося в Twitter, вводило в оману людей, щоб вони жертвували криптовалюту, брехливо обіцяючи, що натомість отримають в два рази більше. Возняк звинуватив YouTube в нездатності впоратися з цією проблемою. Про це повідомляє BBC.

Співзасновник Apple подав до суду на YouTube

У відповідь компанія Google, що володіє YouTube, заявила, що вона сприймає кібер-загрози серйозно і завжди швидко вживає заходів щодо шахрайства.

У судовому позові Возняка стверджується, що на YouTube триває "велика" афера з крадіжкою кріптовалюти на десятки мільйонів доларів. Крім співзасновника Apple, юридична фірма Cotchett, Pitre and McCarthy також представляє 17 інших осіб з різних країн, які постраждали від шахрайства.

У своїй заяві Возняк сказав: "Якби YouTube діяв швидко, щоб зупинити це в розумних межах, нас би тут не було. YouTube, як і Google, схоже, покладається на алгоритми і не докладає особливих зусиль, що вимагають швидкого використання спеціального програмного забезпечення в цих випадках злочинної діяльності".

В аналогічній справі, порушеній криптовалютною компанією Ripple Labs, команда юристів YouTube успішно стверджувала, що платформа не несе відповідальності за будь-який контент, включаючи шахрайський, наданий третіми особами.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple представила iPhone для хакерів



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини