Головна Новини HI-tech технології Співробітники британської компанії будуть дистанціюватися за допомогою Bluetooth
commentss НОВИНИ Всі новини

Співробітники британської компанії будуть дистанціюватися за допомогою Bluetooth

Спеціальний додаток було розроблено стартапом Hack Partners для співробітників компанії Network Rail

10 вересня 2020, 13:29
Поділіться публікацією:

Компанія Network Rail використовує додаток для соціального дистанціювання, який попереджає користувача, коли хто-небудь знаходиться дуже близько. Про це повідомляє BBC.

Співробітники британської компанії будуть дистанціюватися за допомогою Bluetooth

Mind The Gap був розроблений лондонським стартапом Hack Partners для компанії, щоб забезпечити безпеку її співробітників. Технологія використовує аудіо і сигнали Bluetooth, щоб визначати, чи знаходяться користувачі в безпосередній близькості один від одного. Співробітники Network Rail тепер широко використовують додаток, і він починає поширюватися і на інші компанії.

"Я безмірно пишаюся усіма нашими співробітниками за ту роль, яку вони відіграли в підтримці стабільності країни під час пандемії. Коли ми починали планувати повернення до офісної роботи, ми уважно вивчали абсолютно все, щоб переконатися, що ми можемо і надалі забезпечувати безпеку наших співробітників", — сказав Мартін Фробішер, директор з безпеки, технічних та інженерних питань компанії Network Rail.

Співробітники можуть завантажити додаток і встановити бажану відстань відповідно до урядових директив. Потім вони отримують повідомлення, коли інший користувач додатка виявиться занадто близько. Mind The Gap використовує нечутні надвисокочастотні звуки і Bluetooth для розрахунку відстані між телефонами, тому для роботи не потрібне активне підключення до Інтернету.

Як повідомляло видання "Коментарі", знаменита технологічна виставка пройде в онлайн-режимі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини