Головна Новини HI-tech технології Обуренню немає меж: Facebook заблокував передвиборчу рекламу Байдена і Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Обуренню немає меж: Facebook заблокував передвиборчу рекламу Байдена і Трампа

Facebook пояснив видалення політичної реклами технічними негараздами і вибачився за цю ситуацію

31 жовтня 2020, 16:30
Поділіться публікацією:

Тисячі рекламних роликів і повідомлень передвиборної кампанії Джо Байдена і деякі рекламні оголошення президента Трампа були помилково заблоковані Facebook. Про це повідомляє BBC.

Обуренню немає меж: Facebook заблокував передвиборчу рекламу Байдена і Трампа

Facebook заблокував рекламу Байдена

Політика соціальної мережі щодо заборони будь-якої нової реклами за тиждень до дня виборів в рамках боротьби з дезінформацією почалася у вівторок, але попередньо схвалена реклама як і раніше повинна показуватися.

Після блокування реклами Байдена і Трампа менеджер цифрової кампанії кандидата від демократів Роб Флаерті висловив обурення з приводу блокування реклами в вирішальний останній тиждень кампанії. Facebook звинуватив у всьому технічні неполадки і приніс свої вибачення.

"Ми виявили ряд непередбачених проблем, що впливають на кампанії обох політичних партій. Деякі з них були технічними проблемами. Інші були викликані тим, що рекламодавці не розуміли наданих нами інструкцій і не знали, коли і як вносити зміни в таргетинг реклами", — повідомляє блог Facebook.

Facebook визнав, що можна було б ясніше пояснити, як рекламодавцям потрібно буде змінити свій таргетинг протягом обмеженого періоду. Також команда президента Трампа підтвердила, що деякі з його рекламних оголошень також були заблоковані.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook закликає користувачів до вакцинації проти грипу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини