Головна Новини HI-tech технології Найбільший банк Сінгапуру запускає криптобіржу
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший банк Сінгапуру запускає криптобіржу

Криптовалюта стає все більш популярною в багатьох регіонах світу

29 жовтня 2020, 11:38
Поділіться публікацією:

Найбільший банк Сінгапуру DBS запускає обмін фіатної валюти на криптовалюту. Про це повідомляє The Block.

Найбільший банк Сінгапуру запускає криптобіржу

Банк Сінгапуру запускає кріптобіржу. ФОТО: Ripple Coin News

Торгова платформа, яка отримала назву DBS Digital Exchange, дозволить клієнтам торгувати чотирма криптоактивами — біткойнами (BTC), готівкою біткойнів (BCH), ефіром (ETH) і XRP — за сінгапурський долар (SGD), гонконзький долар (HKD), японську єну (JPY) і долар США (USD).

Біржа також проводитиме пропозиції токенів безпеки (STO) "в належний час", щоб допомогти малим і середнім фірмам збирати кошти.

"Цифрові активи готові стати майбутнім цифрової економіки завтрашнього дня. Завдяки DBS Digital Exchange, підтримуваної банками цифровій біржі, компанії та інвестори тепер можуть використовувати інтегровану екосистему рішень для використання величезного потенціалу приватних ринків і цифрових валют", — йдеться на кешованій веб-сторінці банку.

Що стосується зберігання коштів клієнтів, DBS Digital Exchange буде використовувати послуги свого материнського банку DBS. Згідно з веб-сторінкою, банк "розгорнув DBS Digital Custody, рішення інституційного рівня, спеціально призначене для зберігання цифрових активів".

Такий розвиток подій означає, що криптовалюта стає популярною у всіх регіонах. Минулого тижня американський платіжний гігант PayPal заявив, що дозволить своїм 350 мільйонам користувачів торгувати криптовалюта в партнерстві з галузевим стартапом Paxos.

Як повідомляло видання "Коментарі", громадяни Швейцарії зможуть платити податки  біткойнами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

neils

2 лютого 2021, 03:27

Якщо ви хочете отримувати прибуток від біткойнів, то вам слід займатися торгівлею, і я пропоную вам торгувати з Сарою Бартон. Я роблю це вже більше 1 року, і я чудово працюю. Ви можете зв’язатися з нею через її електронну пошту, [email protected]


Новини