Головна Новини HI-tech технології Microsoft Word отримає нову корисну функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft Word отримає нову корисну функцію

Нова функція дозволяє редагувати записані розмови прямо в Word

26 серпня 2020, 17:49 comments1141
Поділіться публікацією:

Компанія Microsoft запустила Transcribe in Word, свою нову службу транскрипції для передплатників Microsoft 365. Тепер вона доступна в онлайн-версії Word, а інші платформи будуть запущені пізніше. Крім того, Word також отримує нові функції диктування, які тепер дозволяють використовувати свій голос, наприклад, для форматування і редагування тексту. Про це повідомляє Tech Crunch.

Microsoft Word отримає нову корисну функцію

Як випливає з назви, ця нова функція дозволяє користувачам записувати розмови, як живі, так і попередньо записані, а потім редагувати ці стенограми прямо в Word.

Щоб почати роботу з "Транскрибувати в Word", потрібно просто натиснути кнопку "Диктувати" в рядку меню і потім кнопку "Транскрибувати". Звідти користувач може записувати розмову по мірі її виникнення — наприклад, записуючи безпосередньо через гучний зв'язок і мікрофон ноутбука або будь-яким іншим способом, а потім завантажуючи цей файл. Сервіс приймає файли .mp3, .wav, .m4a і .mp4.

Як зазначив Ден Періш, менеджер PM основної групи Microsoft по природному призначеному для користувача інтерфейсу і інкубації, коли користувачі записують дзвінок в прямому ефірі, транскрипція фактично виконується в фоновому режимі, наприклад, коли вони проводять інтерв'ю. Однак команда навмисно вирішила не показувати стенограму в реальному часі, тому що дослідження показали, що це відволікає.

Як зазначає Microsoft, опція розшифровки голосових записів доступна в онлайн-версії Word і згодом з'явиться на інших платформах.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft заступилася за Epic Games.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини