Головна Новини HI-tech технології Маск розповів про підземні тунелі під Лас-Вегасом
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск розповів про підземні тунелі під Лас-Вегасом

Проект Boring Company Ілон Маск прозвав "індивідуальним громадським транспортом"

23 липня 2020, 16:47
Поділіться публікацією:

Підприємець і винахідник Ілон Маск поділився ілюстрацією першого проекту Boring Company в Лас-Вегасі, на якому зображена група автомобілів Tesla, які будуть транспортувати пасажирів через тунель. Маск назвав цей проект "індивідуальним громадським транспортом".

Маск розповів про підземні тунелі під Лас-Вегасом

Проект під конференц-центром Сін-Сіті, перший в компанії, наближається до завершення після того, як Boring Company закінчила роботу над двома основними тунелями в травні. Вже в наступному році їх почнуть використовувати для транспортування пасажирів на автомобілях Tesla, говориться в повідомленні компанії.

Принаймні, два інших казино висловили зацікавленість у підключенні до мережі тунелів, захищених від спеки пустелі. Boring Company навіть запропонувала створити мережу тунелів, яка могла б у кінцевому підсумку зв'язати весь центр Лас-Вегаса з аеропортом та іншими корисними об'єктами.

Маск розповів про підземні тунелі під Лас-Вегасом - фото 2

Ідея "індивідуального громадського транспорту" поки не особливо відрізняється від звичайного шосе, з тією лише різницею, що об'єкти знаходяться під землею. Маск висловив ідею, що теоретично немає межі нашаруванням підземних доріг, які можна побудувати і постійно удосконалювати. Маск впевнений, що така технологія краща, ніж високоефективні поїзди та автобуси, оскільки громадський транспорт зживає себе.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla збирається побудувати завод у Техасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини