Головна Новини HI-tech технології Компанії Apple і Google показали нові емодзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанії Apple і Google показали нові емодзі

Компанії Apple і Google відзначили Всесвітній день емодзі, показавши нові цікаві картинки

18 липня 2020, 13:24 comments1581
Поділіться публікацією:

Компанії Apple і Google відзначили 17 липня Всесвітній день емодзі, оголосивши про появу нових смайликів. Обидва технічних гіганта випустять ці нові смайлики пізніше в цьому році. Apple оголосила, що компанія візьме 13 смайликів з Emoji 13.0, схвалених консорціум Unicode. Google, з іншого боку, представить всі 117 смайликів з Emoji 13.0 з оновленням Android 11. Варто відзначити, що користувачі, які підписались на Google Android Beta, вже мають доступ до цих нових смайликів. Про це повідомляє видання Gadgets 360.

Компанії Apple і Google показали нові емодзі

Компанія Apple оголосила в прес-релізі, що користувачі iPhone, iPad, Mac і Apple Watch отримають нові смайлики в кінці цього року. Передбачається, що нові смайлики з'являться на моделях iPhone з оновленням iOS 14. За повідомленнями компанії, нові смайлики, які з'являться у користувачів, включають бульбашковий чай, стиснені пальці, бумеранг, символ транссексуалів, додо, бобра, пінату, матрьошку, монети, анатомічне серце, легені, ніндзю і тамале.

Компанії Apple і Google показали нові емодзі - фото 2

Emojipedia повідомляє, що користувачі Android зможуть вибирати з 117 нових смайликів, щоб оживити свої повідомлення в чаті. Повідомляється, що компанія прийняла всі нові 117 варіантів емодзі з Gboard, які були випущені консорціумом Unicode раніше в січні цього року. Нові емодзі є частиною Emoji 13.0, яка включає в себе 62 нових емодзі і 55 варіантів статі і відтінків шкіри. Це означає, що опції emoji, що надходять на пристрої Apple, також будуть доступні на пристроях Android.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Apple виграла суд проти Європейського союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини