Головна Новини HI-tech технології Компанія Samsung продала свій завод китайцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung продала свій завод китайцям

Китайська компанія Vital Materials стане новим господарем заводу Samsung

17 вересня 2020, 17:47
Поділіться публікацією:

Дочірня компанія Samsung Display, Samsung Corning Advanced Glass, продає свій завод в Гумі, Південна Корея, китайській компанії. Ця новина з'явилася після того, як минулого тижня компанія провела засідання ради директорів з цього питання, що було підтверджено звітом TheElec. Про це повідомляє видання GISMochina.

Компанія Samsung продала свій завод китайцям

В даний час Samsung Corning має два заводи в своїй країні: один в Гумі, а інший в Асані. Завод в Гумі виробляє цільові матеріали, які використовуються для виготовлення тонких плівок для покриття дисплеїв і сонячних панелей. Завод також працював над виробництвом покриттів для рідкокристалічних дисплеїв, органічних світлодіодів (OLED) і навіть сенсорних екранів у відділі дисплеїв.

Samsung Corning Advanced Glass вперше придбала бізнес у Samsung Corning Precision Materials ще в 2014 році. Однак людина, близька до цього питання, заявила, що південнокорейський технологічний гігант планує тепер зосередитися виключно на OLED-дисплеях. Оскільки підприємство в Асані вже виробляє скло для OLED, компанія вирішила продати свій завод в Гумі.

Китайська металургійна компанія Vital Materials є покупцем фабрики Samsung Corning Advanced. Недавній звіт від TheElec підтвердив цю новину, і Vital оголосила на своїй домашній сторінці про покупку цільового бізнесу Samsung. Vital також заявила, що нещодавно придбаний бізнес забезпечить "в значній мірі взаємодоповнюючий географічний, продуктовий і ринковий склад".

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung показала, як буде виглядати гнучкий смартфон Galaxy Z Fold 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини