Головна Новини HI-tech технології Компанія Realme представить перший в світі телевізор SLED 4K
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Realme представить перший в світі телевізор SLED 4K

Нова розробка буде цікавою альтернативою існуючим телевізорів з дисплеями на квантових точках

27 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Компанія Realme анонсувала перший в світі смарт-телевізор SLED 4K зі надширокою кольоровою гамою, а також сертифікацію TUV Rheinland для роботи з низьким рівнем синього світла. Незабаром смарт-телевізор буде запущений в Індії. За заявою компанії, смарт-телевізор 4K був розроблений у співпраці з Джоном Роймансом, вченим з SPD Technology, для розробки технології SLED. Доречно зазначити, що новий смарт-телевізор Realme, по суті, буде цікавою альтернативою існуючим телевізорів з дисплеями на квантових точках (QLED). Про це повідомляє видання Time Snow News.

Компанія Realme представить перший в світі телевізор SLED 4K

SLED — це нове нововведення в області підсвічування, або, іншими словами, новий підхід до старої доброї формули ЖК-дисплея. У прийдешньому 55-дюймовому телевізорі Realme SLED 4K Smart TV використовується підсвічування RGB, яке перетворює його в білий колір, що знижує шкідливий вплив синього світла, але також забезпечує більш високу чистоту кольору, повідомляє компанія. У випадку QLED-телевізорів Realme заявляє, що на початковому етапі вони використовують синє підсвічування, яке потім перетворюється в біле світло.

За повідомленнями Realme, технологія SLED краще підходить для вирішення проблеми загальної якості зображення, ніж телевізори QLED. Крім того, SLED випромінює менше синього світла, ніж телевізори QLED, що краще для очей користувача.

Як повідомляло видання "Коментарі", Realme представила новий бюджетний смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини