Головна Новини HI-tech технології Компанія Facebook зазнає збитків на мільярди доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Facebook зазнає збитків на мільярди доларів

Марк Цукерберг втрачає величезні суми через бойкот, який інші компанії оголосили Facebook

29 червня 2020, 12:24 comments1351
Поділіться публікацією:

Марк Цукерберг збіднів на 7,2 мільярда доларів після того, як ряд компаній забрав рекламу з мережі Facebook Inc. Акції компанії в соціальних мережах впали на 8,3% у п'ятницю, найбільше за три місяці після того, як Unilever, один з найбільших в світі рекламодавців, приєднався до інших брендів у бойкотуванні реклами в соціальній мережі. Unilever заявив, що припинить витрачати гроші на рекламу в Facebook в цьому році.

Компанія Facebook зазнає збитків на мільярди доларів

Згідно з індексом Bloomberg Billionaires Index, падіння цін на акції призвело до того, що ринкова вартість Facebook скоротилася на 56 млрд доларів, а чистий прибуток Цукерберга знизився до 82,3 млрд доларів. Це також призвело до того, що головний виконавчий директор Facebook опустився на четверте місце, надавши третє місце босу Louis Vuitton Бернару Арно, який був підвищений до рівня одного з трьох найбагатших людей світу поряд з Джеффом Безосом і Біллом Гейтсом.

Компанії на зразок Verizon Communications Inc. і Hershey Co. також припинили рекламу в соціальній мережі після того, як критики заявили, що Facebook не вдалося в достатній мірі контролювати ненависть і дезінформацію на платформі. Coca-Cola Co. заявила, що припинить всю платну рекламу на всіх платформах соціальних мереж як мінімум на 30 днів.

У п'ятницю Цукерберг відповів на зростаючу критику дезінформації на сайті, оголосивши, що компанія буде позначати всі пости, пов'язані з голосуванням, посиланням, яке спонукає користувачів поглянути на її новий інформаційний центр для виборців. Facebook також розширив визначення забороненої ненависницької мови.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook буде повідомляти про застарілі новини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини