Головна Новини HI-tech технології Канали Discovery будуть віщати в Тропічній Африці
commentss НОВИНИ Всі новини

Канали Discovery будуть віщати в Тропічній Африці

Два канали Discovery будуть запущені для франкомовних жителів Тропічної Африки

2 липня 2020, 18:16
Поділіться публікацією:

Телеканал Discovery оголосив про запуск двох своїх каналів, Investigation Discovery (ID) і Discovery Science, французькою мовою спільно з постачальником цифрового платного телебачення StarTimes в країнах Африки на південь від Сахари. Про це повідомляє Broadcastprome.

Канали Discovery будуть віщати в Тропічній Африці

Деякі шоу, до яких у передплатників StarTimes буде доступ з кодом, включають програми "Мережа брехні", "Серце темряви", "Вплив вбивства", "Хтось, про кого ви думали, що ви знали" і "Розумний сумнів".

На Discovery Science глядачі зможуть переглянути документальний фільм Space Launch: America Returns, який покаже космічний корабель SpaceX Crew Dragon, на якому космонавти Боб Бенкен і Даг Херлі вирушили на МКС.

Discovery і StarTimes працюють разом з 2015 року, і поточний спектр пропозицій від Discovery StarTimes включає в себе Real Time, Discovery Family ID англійською мовою.

Коментуючи розвиток подій, Аманда Тернбулл, віце-президент і генеральний директор Discovery в Африці, на Близькому Сході і в Туреччині, сказала: "Ми прагнемо створювати контент найвищої якості, який інформує, надихає і розважає. Ми завжди шукаємо способи розширити нашу пропозицію, зробивши її доступною для нової аудиторії. Завдяки цим каналам ми зможемо задовольнити зростаючі потреби франкомовних передплатників на всьому континенті, ще більше поглиблюючи наші старі відносини з StarTimes".

Лілі Мен, голова медіа-підрозділу StarTimes, зазначила: "Ми раді почати ще одну співпрацю з Discovery, зробивши ці два приголомшливих канали доступними для франкомовних сімей по всій Африці. Ми як і раніше прагнемо збагатити наші преміальні контенты, щоб наші передплатники могли насолоджуватися кращим телевізійним досвідом з StarTimes".

Як повідомляло видання "Коментарі", нова ініціатива Microsoft допоможе подолати безробіття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини