Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск розповів, коли з'являться електричні літаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів, коли з'являться електричні літаки

Маск заявив, що електричні літаки Tesla з'являться ближче до 2023 року

26 серпня 2020, 16:05 comments1033
Поділіться публікацією:

Батареї Tesla можуть мати досить високу щільність енергії для живлення електричного літака до 2023 року. На це натякнув Ілон Маск в коментарі в соціальній мережі Twitter. Про це повідомило видання The Driven.

Ілон Маск розповів, коли з'являться електричні літаки

Коментар надійшов відразу після того, як Tesla опублікувала веб-сторінку, присвячену AGM Tesla 2020 року, яка також включатиме День батареї, намічений на 22 вересня.

Очікується, що Маск розкриє подробиці про акумулятор "на мільйон миль", що означає, що автомобілі Tesla можуть пережити автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння на багато років. Також недавні розробки змусили спостерігачів Tesla припустити, що Маск розкриє набагато більше цікавої інформації.

Маск раніше відзначав, що, на його думку, Battery Day буде "одним з найбільш захоплюючих днів в історії Tesla", тому не дивно, що навколо цієї події так багато розмов. Добре відомо, що Маск дуже хотів би розробити якийсь електричний літак, але, схоже, це відійшло на другий план після того, як Маск недавно визнав, що з такою кількістю інших проектів його "мозок буде перевантажений".

Однак тепер Маск поміняв свою думку. Він передбачив появу акумуляторів, які дозволяють виробляти електричні літаки. Він вважає, що це трапиться через три-чотири роки.

Маск також пояснив, що для того, щоб його конструкція працювала, необхідно підвищити питому енергію батарей. Він говорив про поріг в 400 Втч / кг, в той час як батареї Tesla досягли рівня близько 260 Втч / кг.

Як повідомляло видання "Коментарі", володарі електромобілів Tesla отримають власний сайт знайомств.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини