Головна Новини HI-tech технології Хакери атакували штаби кандидатів у президенти
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери атакували штаби кандидатів у президенти

Передвиборчі штаби Байдена і Трампа були атаковані хакерами з Ірану і Китаю

5 червня 2020, 11:03 comments1156
Поділіться публікацією:

Хакери, які можливо підтримуються Китаєм, атакували комп'ютери працівників передвиборчого штабу кандидата в президенти від Демократичної партії Джо Байдена, заявив високопоставлений представник служби безпеки Google. Той же чиновник сказав, що іранські хакери нещодавно атакували імейли, що належать передвиборчому штабу президента-республіканця Дональда Трампа.

Хакери атакували штаби кандидатів у президенти

Оголошення, зроблене в Twitter керівником групи аналізу загроз Google Шейном Хантлі, є останньою вказівкою на те, що цифрове шпигунство зазвичай спрямование на провідних політиків. Хантлі сказав, що ні в одній з цих кампаній "не було ніяких ознак компромісу". Спроби іранців зламати електронні листи посадових осіб кампанії Трампа були задокументовані раніше.

Google відмовився надавати подробиці, крім твітів Хантлі, але незвично публічна атрибуція свідчить про те, наскільки чутливі американці до цифрового шпигунства, спрямованого на політичні кампанії.

Зломи для втручання у вибори стали проблемою для урядів, особливо після того, як американські спецслужби прийшли до висновку, що Росія провела хакерську і пропагандистську операцію, щоб зірвати американський демократичний процес в 2016 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", хакери отримали доступ до даних 9 млн клієнтів лоукостера EasyJet.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини