Головна Новини HI-tech технології Google забезпечить дешеві смартфони хорошими камерами
commentss НОВИНИ Всі новини

Google забезпечить дешеві смартфони хорошими камерами

Спершу смартфони отримають кращу нічну зйомку, потім черга дійде до денної

9 жовтня 2020, 17:02
Поділіться публікацією:

Смартфони початкового рівня — це далеко не кращі фотографічні датчики на ринку, і це зрозуміло через їх ціни. Однак Google змусить їх працювати набагато краще під час нічної зйомки. Про це повідомляє видання Time24 News.

Google забезпечить дешеві смартфони хорошими камерами

Додаток Camera Go, доступний на пристроях Android Go, почав отримувати нічний режим. Це програмне забезпечення, яке всі хвалили на смартфонах Pixel, і яке дозволяє робити приголомшливі фотографії в умовах нестачі світла. Нічний режим тепер доступний на деяких пристроях Android Go.

Ця функція може бути поетапною, але такі моделі, як Nokia 1.3, Wiko Y61 і Wiko Y81, вже почали отримувати цю новинку. В майбутньому Google також обіцяє наявність режиму HDR в своєму додатку для камери.

Як і у випадку зі смартфонами Pixel, нічний режим значно поліпшить якість зображення смартфона при нестачі світла. Для цього камера зробить декілька знімків, а потім об'єднає їх, щоб отримати найкращий результат. З майбутнім додаванням HDR в додаток Camera Go денне фотографування також зазнає значних поліпшень.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google внесла суттєві оновлення в роботу свого голосового помічника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини