Головна Новини HI-tech технології Google Stadia почне використовувати 5G-з'єднання
commentss НОВИНИ Всі новини

Google Stadia почне використовувати 5G-з'єднання

Користувачі Google Stadia зможуть активувати режим з'єднання мобільних даних з 4G або 5G швидкістю

29 липня 2020, 16:37
Поділіться публікацією:

Ігровий хмарний сервіс Google Stadia від компанії Google вийшов не так давно, але вже встиг обзавестися дійсно значним списком доступних ігор і численними шанувальниками, оскільки дозволяє грати в найсучасніші ігри за допомогою хмарного з'єднання. Зрозуміло, при такому підході кінцевому гравцеві необхідно лише мати досить високошвидкісне і стабільне інтернет-з'єднання, що для деяких користувачів є проблемою, адже до цього моменту підтримка Stadia здійснювалася за допомогою Wi-Fi-мереж. Однак Google вирішила цей момент кілька оптимізувати і додала тепер підтримку мобільних даних. Про це повідомляє видання FainaIdea.

Google Stadia почне використовувати 5G-з'єднання

Тепер зацікавлені користувачі платформи Google Stadia можуть активувати режим з'єднання мобільних даних з 4G або 5G швидкістю – для цього достатньо всього лише активувати відповідний режим інтернет-з'єднання на своєму смартфоні. Таке рішення пов'язане в першу чергу з тим, що раніше багато актуальних користувачів платформи Stadia скаржилися на те, що за допомогою домашнього Wi-Fi з'єднання їм не завжди вдається отримувати необхідний комфортний досвід гри, не кажучи вже про постійні лаги та вильоти при використанні стандартного типу домашньої мережі.

Варто відзначити той факт, що впровадження нових режимів з'єднання з Google Stadia за допомогою мобільних мереж більш високого типу швидкості передбачає дійсно чудовий рівень комфорту, але тільки в тому випадку, якщо інженери і розробники Google зможуть як слід оптимізувати такий підхід. Тим більше, що йдеться про можливості подати деякі сторонні пропозиції і можливості щодо інших функцій платформи.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google прокладе підводний кабель в бік Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини