Головна Новини HI-tech технології Google припиняє підтримку сервісу з пошуку людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Google припиняє підтримку сервісу з пошуку людей

Після видалення Trusted Contacts дізнатися, чи не потрапили ваші близькі в біду, буде неможливо

19 жовтня 2020, 12:31 comments1205
Поділіться публікацією:

Google припинить випуск свого застосунку Trusted Contacts для екстреного доступу до місця розташування в грудні та вже видалив його з магазину Google Play. Замість цього він пропонує користувачам спробувати аналогічні функції в Google Maps. Різниця полягає в тому, що Trusted Contacts можуть дозволити користувачеві знайти члена сім'ї, навіть якщо він не відповідає (наприклад, якщо він непритомний або знаходиться в небезпеці), Google Maps вимагають, щоб людина, яку ви шукаєте, заздалегідь повідомляв своє місце розташування.

Google припиняє підтримку сервісу з пошуку людей

Google видалить популярний сервіс

Google Maps можуть ділитися місцем розташування в реальному часі з 2017-го року, але користувачі повинні включити постійне відстежування, щоб регулярно ділитися своїм місцеперебуванням з іншими людьми замість того, щоб передавати його тільки близьким. Trusted Contacts, для порівняння, дає змогу додавати тих людей в список контактів, з якими ви хочете миттєво поділитися своїм місцем розташування в разі виникнення надзвичайної ситуації.

Якщо така ситуація виникне, ваші близькі або друзі можуть попросити оновлення статусу, щоб дізнатися, чи все з вами в порядку, і ви можете відповісти, вказавши своє місце розташування, щоб їх заспокоїти. Якщо ви не відповісте, додаток автоматично повідомить про ваше останнє відоме місце перебування, щоб вони могли звернутися за допомогою.

Додавання інших додатків і функцій в Google Maps вже деякий час є стратегією Google, але функція Maps вже не так важлива. І хоча у додатка Trusted Contacts не так багато користувачів, вони все ж були. Тепер їм доведеться знайти щось інше.

Google припиняє підтримку програми в грудні, але користувачі можуть завантажувати свої контакти зі сторінки Trusted Contacts, поки програму не буде закрито.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google допоможе знайти вподобану пісню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини