Головна Новини HI-tech технології Google Maps поступово перетворюється у соціальну мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Google Maps поступово перетворюється у соціальну мережу

Користувачі отримають змогу спілкуватися з експертами найрізноманітніших галузей

1 серпня 2020, 02:20 comments1015
Поділіться публікацією:

Зараз Google Maps – це додаток для навігації. Проте, він також містить безліч додаткових функцій, таких як надання бізнес-інформації і персональних рекомендацій. Торік Google експериментував і дозволяв деяким користувачам стежити за обраними експертами. Тепер він робить цю функцію доступною для всіх. Іншими словами, Google Maps перетворюється на соціальну мережу. Про це повідомляє PingvinPro.

Google Maps поступово перетворюється у соціальну мережу

Профілі користувачів додатка, які поділилися фотографіями, відгуками або списками, стануть доступними. Оновлені профілі виглядають подібними на сторінки в Twitter або Facebook, з кнопкою "Стежити" і кількістю підписників в обліковому записі. Підписавшись на користувача, ви бачитимете його повідомлення, рекомендації та інші корисні поради на вкладці "Оновлення" в програмі "Карти".

Якщо ви надаєте перевагу конфіденційності, то завжди можете обмежити свій профіль. Це дозволить вам вручну підтверджувати профілі людей, які хочуть підписатися на вас. Нова функція може бути корисною для тих, хто часто подорожує і хоче бачити правдиві відгуки про різні місця.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Google Maps з'явиться спеціальна функція для людей з інвалідністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини