Головна Новини HI-tech технології Гібридний дрон-пожежник почне діяти в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Гібридний дрон-пожежник почне діяти в США

Керувати безпілотником Recruit можна дистанційно або заздалегідь загадавши маршрут польоту

25 вересня 2020, 13:35
Поділіться публікацією:

Американська компанія Sonin Hybrid представила гібридний безпілотник Recruit, який призначений для гасіння пожеж. Про це повідомляє New Atlas.

Гібридний дрон-пожежник почне діяти в США

Розроблений виробником дронів Sonin Hybrid з Атланти, Recruit з вуглецевим волокном має гібридну систему харчування. Зокрема, він включає бензиновий двигун, підключений до генератора, який, своєю чергою, безперервно заряджає батареї для чотирьох електродвигунів.

Повідомляється, що саме ця установка робить можливим довгий час польоту і високу енергомістку швидкість. Навпаки, повністю електричні квадрокоптери, такі як DJI Phantom 4 Pro, зазвичай досягають максимуму близько 30 хвилин польоту і максимальної швидкості руху 72 км / год.

Поряд з гібридною технологією, деякі з інших функцій Recruit включають стабілізовану на кардані камеру 4K / 30 кадрів в секунду з 30-кратним оптичним зумом; фіксований і мобільний супровід цілей; камера нічного бачення FLiR; прожектор на 6000 люмен; гучномовець, чутний на відстані до 5 км; шасі, що забирається; вибір світлодіодів, що блимали червоний / синій, червоний / білий або жовтий / білий.

Дроном можна керувати дистанційно в режимі реального часу або він може автономно слідувати за заздалегідь запрограмованою траєкторією польоту. Представник компанії повідомив, що виробництво вже почалося, і очікується, що перші поставки почнуться в кінці цього року.

Як повідомляло видання "Коментарі", американці використовують дрони для доставки книг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини