Головна Новини HI-tech технології Фанат Tesla створив репліку з картону і паличок з-під морозива: авто пройшло випробування
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанат Tesla створив репліку з картону і паличок з-під морозива: авто пройшло випробування

Картонний аналог електрокара Tesla витримав випробування бездоріжжям і вибоїнами

28 вересня 2020, 15:34
Поділіться публікацією:








Автор одного з останніх проектів відтворення автомобіля Tesla з підручних матеріалів   побудував іграшкову копію Cybertruck з картону, паличок для морозива і зубочисток. Ролик з випробуванням ручного винаходу він виожіл на YouTube-каналі.

Фанат Tesla створив репліку з картону і паличок з-під морозива: авто пройшло випробування

Як видно на кадрах, радіокерована картонна репліка не тільки в точності повторює оригінальний електричний пікап, але і непогано справляється з бездоріжжям. Вантажна платформа картонного Кібертрака обладнана відкидним заднім бортом з висувною рампою, по якій в кузов заїжджає квадроцикл, як у Tesla Cybertruck під час прем'єри. При цьому задня вісь пікапа може опускатися, що вказує на наявність у репліки адаптивної підвіски.

Серійне виробництво Tesla Cybertruck стартує в кінці 2021 року на новому заводі в Техасі. На ринку броньований пікап з шестимісним салоном запропонують з одним, двома і трьома двигунами. Залежно від версії запас ходу складе від 400 до 800 км. Цінник варіюється в межах 40-70 тисяч доларів США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що електрокар Ілона Маска переміг автомобіль Генрі Форда в конкурсі з перетягування каната.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини