Головна Новини HI-tech технології Facebook остаточно відмовляється від старого інтерфейсу
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook остаточно відмовляється від старого інтерфейсу

Новий інтерфейс соціальної мережі стане постійним з початку вересня

21 серпня 2020, 16:39 comments1045
Поділіться публікацією:

Вже досить давно Facebook дає можливість користувачам активувати новий інтерфейс в настройках, але поки вони ще можуть повернутися до старого макету. Проте, тепер в Facebook почали з'являтися повідомлення про те, що старий інтерфейс буде повністю знищений у вересні. Як повідомляло видання Manila Shaker.

Facebook остаточно відмовляється від старого інтерфейсу

У повідомленні говориться: "Ми поліпшили новий сайт Facebook.com і раді, що кожен може побачити його новий вид. Перш ніж ми зробимо класичний Facebook недоступним у вересні, ми сподіваємося, що ви повідомите нам, що ще ми можемо поліпшити на Facebook", — йдеться в повідомленні компанії.

Новий інтерфейс Facebook був вперше представлений на F8 2019, яка відбулася в квітні минулого року, після чого він став публічним в березні 2020 року.

Новий інтерфейс набагато більше схожий на інтерфейс мобільного додатка Facebook, з простою навігаційною панеллю, яка дає користувачеві швидкий доступ до досить багатьох розділів позиціонування. Крім того, емблема Facebook була повністю перероблена в порівнянні зі стандартним інтерфейсом Facebook зі збереженням звичних варіантів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook почне транслювати музичні кліпи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини