Головна Новини HI-tech технології Facebook News пустить коріння в нових країнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook News пустить коріння в нових країнах

Facebook News націлений на Велику Британію, Німеччину, Францію, Індію і Бразилію, але цей список буде розширюватися

26 серпня 2020, 14:12
Поділіться публікацією:

Компанія Facebook заявила, що планує прискорити розгортання вкладки "Новини" в деяких країнах. Цей процес займе від пів року до року. Facebook націлений на ринки Великої Британії, Німеччини, Франції, Індії та Бразилії, і, як повідомляється, список розширюється. Компанія заявила, що заплатить видавцям за включення їх контенту у вкладку "Новини". Facebook News — це такий же агрегатор новин з різних видань, як Google News і Apple News. Про це повідомляє Phone Mantra.

Facebook News пустить коріння в нових країнах

На думку Facebook, для виведення "Новин" на нові ринки необхідний час, оскільки споживчі звички та новинні ресурси в різних регіонах істотно розрізняються за своєю специфікою. Гігант пошукових систем буде враховувати ці чинники та поважати бізнес-моделі видавців. Нагадаємо, що до 2018 року Facebook був зручним майданчиком для читання новин, але пізніше алгоритми соціальної мережі були змінені таким чином, що новинна стрічка видає в першу чергу пости друзів.

Хоча Facebook зараз націлений на нові ринки, компанія як і раніше планує розширити свою новинну службу в США, де вона була доступна вже деякий час. Оскільки багато людей в сучасному світі отримують більшу частину інформації з соціальних мереж, видавцям вигідно співпрацювати з такими платформами, як Facebook News, щоб розширити свою присутність на ринку і залучити нову аудиторію.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook остаточно відмовляється від старого інтерфейсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини