Головна Новини HI-tech технології Facebook буде перевіряти надто популярні пости
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook буде перевіряти надто популярні пости

Facebook буде вимагати ідентифікатор особистості у користувачів, чиї пости стали вірусними

29 травня 2020, 16:39 comments1683
Поділіться публікацією:

Компанія Facebook оголосила, що розширить свої вимоги по перевірці особистості на вірусні особисті облікові записи, щоб перешкодити поширенню дезінформації.

Facebook буде перевіряти надто популярні пости

Як повідомили представники соціальної мережі, для цього необхідно, щоб "високодоступні" профілі, чиї пости швидко стають вірусними, проходили перевірку шляхом надання форми посвідчення особи, у разі, якщо вони демонструють "недостовірну" поведінку.

Facebook заявив, що буде надійно зберігати інформацію, і вона не буде поширюватися на платформі користувача. При цьому компанія відзначила, що з міркувань безпеки вона не стане розголошувати критерії, за якими буде визначатися "недостовірна поведінка", але заявляє, що вони будуть ґрунтуватися на "шаблонах".

"Ми перевіримо особистість людей, у яких є характер недостовірної поведінки в Facebook і чиї повідомлення починають швидко поширюватися в США. Ми хочемо, щоб люди були впевнені, що вони знають, хто стоїть за контентом, який вони бачать в Facebook, і це особливо важливо, коли мова йде про контент, який досягає багатьох людей", — йдеться в повідомленні, розміщеному в блозі компанії.

Facebook додав, що якщо користувач не зможе підтвердити свій профіль або надасть ідентифікатор, який не збігається з ім'ям облікового запису, це призведе до обмеження доступу до облікового запису.

Як повідомляло видання "Коментарі", президент США підписав закон про соціальні мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини